حقایق تغذیه پنیر بری و مزایای سلامتی آن

دسته‌بندی نشده


راهنمای خرید پنیر بری

پنیر بری تازه و رسیده در تمام طول سال در ایالات متحده در مغازه های خواربار فروشی و سوپر مارکت ها موجود است. به دنبال یک بری رسیده نرم باشید که دارای بافت کرمی و عطر دلپذیر میوه باشد.

متخصصان پنیر به کیفیت بری درجه بندی می کنند زیرا حاوی کمتر از 54 درصد رطوبت و بیش از 23 درصد چربی شیر است. کمتر از 54 درصد رطوبت و بیش از 23 درصد چربی شیر دارد.

فروشگاه های بری نسخه های مختلفی مانند رگه های آبی و همچنین ترکیبات گیاهی و ادویه ای دارند.

بری با کیفیت بالا دارای شکل منظم چرخ ، پوست نازک ، سفید ، با رگه های قرمز به دلیل موجودات قرمز است. بدنه و قوام آن با رنگ کرم روشن مشخص می شود ، بافت بسیار کوچک است یا وجود ندارد ، الاستیک ، صاف است ، از نظر دمای مصرف متفاوت نیست. باید عطر میوه ای دلپذیر ، مشخصه و نسبتاً ملایم داشته باشد.

از شکل های نامنظم ، پوست مخاطی ، مرطوب و لکه های زیاد خودداری کنید. همچنین به دنبال تغییر رنگ زیاد یا باز بودن بیش از حد ، بسیار جامد یا مایع ، دانه ای ، چند لایه و عطری باشید که طعم آن بسیار ترش ، تلخ ، بسیار شور ، فلزی ، تند ، بسیار آمونیاکی و صابونی باشد.

ذخیره سازی

از آنجا که بری یک محصول لبنی نرم است ، سریع خراب می شود و فقط یک هفته می تواند دوام بیاورد.

در خانه ، پنیر بری را به آرامی در موم یا کاغذ روغنی بپیچید تا از شکل گیری یا خشک شدن قالب جلوگیری شود. همچنین به او اجازه می دهد تا به طور طبیعی پیر شود و نفس بکشد ، بنابراین طعم تازه می ماند.

پنیر بری در آشپزی استفاده می شود

بری یکی از متنوع ترین پنیرهای نرم است که دستور العمل های آن را می توان به روش های مختلف آزمایش کرد.

می توانید آن را ساده بخورید ، روی سالاد خود بپاشید یا آن را در شیرینی ها و غذاهای خوش طعم قرار دهید.

برای تهیه ، آن را از یخچال خارج کرده و به مدت 1 ساعت در دمای اتاق بگذارید. زیبا و خامه ای به نظر می رسد ، بنابراین شما از طعم آن نهایت استفاده را می برید. پس از گرم شدن کوتاه در مایکروویو ، از داخل شکننده می شود.

بری به طور سنتی به برش های کوچک بریده می شود و با ترقه های ساده نان تست خورده می شود. همچنین می توانید آن را با انواع لوازم جانبی و نوشیدنی ست کنید. از بری آب شده در بسیاری از غذاهای مختلف استفاده کنید تا از طعم بی نظیر و ملایم لذت ببرید.

بری را به برش های مثلثی برش دهید. پوست آن همراه با بقیه پنیر خورده می شود.

در اینجا چند نکته برای سرو ارائه شده است

  • پنیر بری فرآوری شده برای برگر ، بیکن یا ساندویچ غذاهای دریایی مناسب است.

  • به عنوان میان وعده ، پنیر را با میوه یا آجیل شیرین ترکیب کنید تا طعم آن کامل شود.

  • بری پلوتا یک غذای کلاسیک پای فرانسوی است که در آن یک دایره کوچک از پنیر بری در یک شیرینی پف پیچیده می شود و تا قهوه ای طلایی پخته می شود.

  • کرپ لورن را با اسفناج ، پنیر بری و ژامبون آماده کنید.

  • خمیر ، خورشت یا روی پیتزا یا اسکون را بپزید.

  • دستور تهیه پنیر بری با سیب زمینی و پیاز کارامل شده را آماده کنید.

مشخصات ایمنی

پنیر بری یکی از محصولات لبنی پر نمک و پرچرب است. آن را در حد اعتدال بخورید.

پنیرهای قدیمی ، از جمله بری ، دارای مقدار زیادی تیرامین هستند و اگر فردی از داروهای مهار کننده مونوآمین اکسیداز (MAOI) مانند فنلزین (ناردیل) پنیر مصرف کند ، ممکن است دچار یک وضعیت پزشکی اضطراری به نام “بری” شود.بحران فشار خون بالا (فشار خون بالا)“با علائمی مانند سردرد شدید ، تعریق ، خون دماغ ، ضربان قلب سریع ، درد قفسه سینه ، تاری دید ، تنگی نفس و گیجی مشخص می شود و باید فوراً با پزشک مشورت کرد. علاوه بر این ، آنها باید رژیم غذایی کم تیرامین را دنبال کنند.” چند هفته پس از قطع این داروها

صندوق ملی سردرد بری را به عنوان “اجتناب” از مصرف یک گروه غذایی طبقه بندی می کند.

(امتناع پزشکی)

منبع: کلینیک مایو: MAOI و رژیم.

همچنین ببینید

پنیر چدار ارزش غذایی.

پنیر ریکوتا ارزش غذایی.

-برگشت به محصولات لبنی از جانب حقایق تغذیه پنیر بریبه

-برگشت به صفحه اصلیبه

سایر منابع:

  1. پایگاه ملی تغذیه USDA. (در پنجره جدید باز می شود).

  2. تهیه پنیر بری / کاممبرت آسان است. (در پنجره جدید باز می شود).

  3. بنیاد ملی سردرد-رژیم غذایی سردرد ناشی از تیرامین کم. –pdf



دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *