حقایق تغذیه پنیر آمریکایی و مزایای سلامتی آن

دسته‌بندی نشده


راهنمای خرید پنیر آمریکایی

پنیر فرآوری شده آمریکایی اغلب به صورت بلوک فروخته می شود ، در برش های جداگانه (پنیرهای جداگانه) بسته بندی می شود ، گاهی اوقات با پلاستیک یا کاغذ مومی که آنها را جدا می کند.

هنگام خرید ، منبع معتبر را بررسی کنید و برچسب ها را بخوانید تا مطمئن شوید محصول در مدت زمان ماندگاری خود است.

همچنین ظاهر ، بو و مزه را بررسی کنید. از طعم های قوی (آمونیاک) ، شیر ترش ، بوهای کثیف خودداری کنید. اگر تمیز و عاری از کپک ، لکه های نرم و غیره هستند ، به دنبال تزئینات باشید.

ذخیره سازی

مانند بسیاری از پنیرهای تازه دیگر ، پنیر فرآوری شده آمریکایی نیز اگر در دمای اتاق نگهداری شود ، حتی به مدت چند ساعت به سرعت خراب می شود.

در خانه در جعبه سبزیجات / میوه کم در دمای 35-45 درجه فارنهایت و رطوبت بالا نگهداری کنید.

در صورت خشک شدن بیش از حد پنیر ذخیره شده و بسته بندی شده ، بافت مخاطی ایجاد شده و آمونیاک یا بوهای دیگر ظاهر می شود.

استفاده آشپزی از پنیر آمریکایی

پنیر آمریکایی یک پنیر فرآوری شده محبوب پاستوریزه در ایالات متحده است. معمولاً به دلیل رنگ خوراکی Annatto نارنجی است ، اما می تواند کرم یا سفید نیز باشد.

پنیر آمریکایی یک ماده فوق العاده است که به شما اجازه می دهد طعم غذاهای دیگر را که با آن ترکیب شده است بدون از بین بردن شوری روشن پخش کنید.

در دمای پایین به آرامی ذوب می شود ، چرب یا دانه دار نمی شود. وقتی حل می شود و به راحتی با سس های غذای داغ مخلوط می شود نامحلول است و پوسته بی نظیر پنیر خود را در سراسر مخلوط اضافه می کند.

بری به طور سنتی به برش های کوچک بریده می شود و با ترقه های ساده نان تست خورده می شود. همچنین می توانید آن را با انواع لوازم جانبی و نوشیدنی ست کنید. از بری آب شده در بسیاری از غذاهای مختلف استفاده کنید تا از طعم بی نظیر و ملایم لذت ببرید.

بری را به برش های مثلثی برش دهید. پوست آن همراه با بقیه پنیر خورده می شود.

در اینجا چند نکته برای سرو ارائه شده است

همبرگر پنیر
یک تکه پنیر فرآوری شده آمریکایی و یک همبرگر. با احترام: مارکو کاسموس
  • این پنیر ترجیح داده شده برای غذاهایی مانند ساندویچ کبابی ، چیزبرگر و املت پنیر است.

  • تک پنیر آمریکایی یکی از محصولات لبنی آماده برای استفاده در ساندویچ ، همبرگر ، تنقلات پنیر ، سوپ و سس ، پرکن پنیر ، شیرینی ، سبزیجات در سس پنیر ، آماده سازی گوشت و خورش است.

  • پنیر آمریکایی اغلب جزء سبک جنوبی است پنیر پیمنتو، مخلوط شده به خمیر جامد یا غلیظ برای استفاده در غوطه وری یا روانکاری.

مشخصات ایمنی

پنیر فرآوری شده آمریکایی یکی از غذاهای سرشار از چربی اشباع ، کلسترول و سدیم است.

رژیم غذایی با نمک بالا می تواند منجر به احتباس آب و فشار خون بالا شود.

حاوی حدود 18.1 گرم چربی اشباع شده و 98 میلی گرم کلسترول (32.6 درصد از میزان توصیه شده روزانه) / 3.5 Oz ، که آن را به یکی از غذاهای سرشار از چربی اشباع و کلسترول تبدیل می کند. چربی های اشباع شده LDL (کلسترول بد) شما را افزایش می دهد که این امر خطر بیماری های قلبی و سکته را افزایش می دهد.

از طرف دیگر ، پنیرهای کم چرب یا کم چرب ممکن است برای افرادی که رژیم می گیرند توصیه شود.

(امتناع پزشکی: اطلاعات و راهنماهای اطلاعات ارائه شده در این سایت فقط برای اطلاعات عمومی خوانندگان است. نباید از آن برای تشخیص یا درمان مشکلات سلامتی استفاده کرد. این جایگزینی برای مراقبت های پزشکی ارائه شده توسط یک متخصص مراقبت بهداشتی مجاز و واجد شرایط نیست. برای مشاوره در مورد دارو با ارائه دهنده مراقبت های بهداشتی خود تماس بگیرید.)

همچنین ببینید

≻≻ پنیر فتا ارزش غذایی.

≻≻ پنیر چدار ارزش غذایی.

≻≻ پنیر ریکوتا ارزش غذایی.

بازگشت به محصولات لبنی از جانب پنیر آمریکایی ارزش غذایی.

بازگشت به صفحه اصلیبه

سایر منابع:

  1. پایگاه ملی تغذیه USDA. (در پنجره جدید باز می شود).

  2. سازمان غذا و داروی ایالات متحده – CFR – کد مقررات فدرال ، عنوان 21. (در پنجره جدیدی باز می شود).

  3. محصولات مورد نیاز USDA-پنیر آمریکایی پاستوریزه DPPC5 برای استفاده در برنامه های داخلی. -pdf



دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *