حقایق تغذیه واسابی و مزایای سلامتی آن

دسته‌بندی نشده


انتخاب و ذخیره سازی

ساقه های تازه واسابی در خارج از ژاپن مواد کمیابی هستند. علاقه مجدد نیرو برای رشد و درک خواص تقویت کننده این ریزوم در سراسر جهان جمع آوری کرده است. در ژاپن ، فقط در چند رستوران غذاهای واسابی سرو می شود ، و خیلی نمی دانند که خمیر ساشیمی سبز (سس) واسابی نیست ، بلکه در واقع رب ترب کوهی و خردل رنگی است. ریشه های تازه را فقط می توانید از بازارهای کشاورزان منتخب در استان شیزوکا و ژاپن خریداری کنید.

اگر وسابی در بازارهای محله پیدا کردید ، ریزومهای تازه و قوی ترجیحاً با سبزی های متصل خریداری کنید. از ریشه افتادن خودداری کنید.

در خانه ، تمام ریزومهای تازه و استفاده نشده را در یخچال نگهداری کنید ، جایی که می تواند حدود 2-3 هفته خوب نگهداری شود. مانند دیگر ریشه ها ، مانند تربچه ، شاخ و برگ تند به زودی در خانه ظاهر می شود. با این حال ، از برگ و ساقه واسابی باید نسبتاً زود استفاده شود.

روش تهیه و سرو

قبل از استفاده ، ریزوم ها را کاملاً با آب سرد سرد بشویید تا خاک و خاک سطحی از بین برود. لایه برداری پوست ممکن است غیر ضروری باشد. فقط دسته های بیرون زده روی سطح را قطع کنید.

ریشه واسابی یکی از مورد علاقه ترین مواد غذایی در غذاهای ژاپنی است. در حالی که برگها و دمبرگهای آن بخشی از آشپزخانه هستند ، این ریزوم سبز است که در واقع نگین تاج است!

ماکارونی واسابی

مانند ترب کوهی ، وضوح و حرارت واسابی ممکن است کاملاً قابل توجه نباشد. با این حال ، خرد شدن و آسیاب کردن ریزوم آن یک ترکیب فرار ایزوتیوسیانات آلی آزاد می کند که می تواند چشم ها ، پوست ، مخاط بینی و گلو را تحریک کند. سرکه یا اسید سیتریک وضوح را خنثی کرده و طعم آن را تثبیت می کند. در عمل ، باید تازه رنده شود تا با ظروف سرو شود. ریزوم های تازه به طور سنتی در یک رنده پوست کوسه به صورت دورانی برای تهیه یک خمیر خوب خرد می شوند. واسبی برای قدردانی از لطف زیاد آن ، 4-5 دقیقه بعد از آماده شدن ، وسابی تازه سرو می شود.

مانند بسیاری از ادویه جات دیگر ، واسابی نیز به دلیل تبخیر روغنهای ضروری طعم خود را به سرعت از دست می دهد. برای حفظ عطر و طعم سالم ، معمولاً درست قبل از پخت خرد می شود.

خمیر واسابی تازه روی ساشیمی
ماکارونی واسابی روی ساشیمی.

در اینجا چند روش برای خدمت ارائه شده است:

بستنی واسابی
بستنی واسابی!

  • به طور سنتی ، وسابی تازه رنده شده خمیری است که روی ساشیمی سرو می شود.

  • مانند ترب کوهی ، این ریشه نیز در بسیاری از آماده سازی ها ، از جمله سس ، سس ، سالاد و سس به عنوان افزودنی گوشت ، مرغ و غذاهای دریایی استفاده می شود.

  • از برگ ها و ساقه های تازه واسابی می توان برای ترشی استفاده کرد.

  • خمیر او را به سس مایونز و آب لیمو اضافه کنید تا یک غذای طراوت آور همراه با مارچوبه ، نخود فرنگی ، لوبیای فرانسوی و غیره در گوشت سرخ کرده و غذاهای دریایی آماده شود.

  • آماده کردن وینای گرت واسابی سس برای سرو روی سالاد.

  • نخود واسابی ، خمیر واسابی پوشیده از نخود سبز یک میان وعده محبوب است. چیپس با طعم واسابی یکی دیگر از میان وعده های عالی در ژاپن و کره است.

مشخصات ایمنی

واکنشهای آلرژیک به ریشه واسابی بسیار نادر است. با این حال ، چندین مورد حساسیت به ترب کوهی و W. japonica گزارش شده است. افرادی که این ریشه یا محصولات آن را تحمل نمی کنند ، باید از این امر اجتناب کنند.

مانند ترب کوهی ، W. japonica همچنین می تواند پوست ، غشاهای مخاطی و چشم ها را تحریک کند. این به دلیل انتشار است آلیل سولفید گاز (آلیل ایزوتیوسیانات) با خرد کردن ، خرد کردن یا خرد کردن ریشه. حذف باعث فعال شدن آسیب دیواره سلولی می شود میروسیناز آنزیمی که با گلوکوزینولات واکنش داده و آلیل ایزوتیوسیانات ها را تولید می کند. یک تکه لیمو یا لیمو می تواند این واکنش را بررسی کرده و طعم را تثبیت کند. با استفاده از مخلوط کن / مخلوط کن در یک منطقه با تهویه خوب و پوشیدن دستکش های محافظ و ماسک می توان اثرات آن را کاهش داد. (امتناع پزشکی).

بازگشت به ادویه ها از جانب واسابیبه برای مشاهده لیستی چشمگیر از ادویه جات ترشی جات با تصاویر دقیق از حقایق تغذیه ای و مزایای سلامتی آنها به اینجا مراجعه کنید.

بازگشت به صفحه اصلی.

ادبیات تکمیلی:

  1. پایگاه ملی تغذیه USDA.

  2. مقایسه W. japonica و ترکیبات طعم ترب کوهی-pdf.

  3. عصاره برگ W. japonica استرس اکسیداتیو ناشی از عفونت هلیکوباکتر پیلوری و استرس را افزایش می دهد که باعث رشد گوزن های مغولی می شود.



دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *