تغذیه در سراسر جهان: غذاهای فیلیپینی

دسته‌بندی نشده


این چهارمین دوره از قسمت هایی است که در آن با متخصصان تغذیه از سراسر جهان در مورد غذاهای سنتی فرهنگ آنها صحبت می کنیم. سری قبلی ما را در مورد غذاها و فرهنگ سنتی هندی ، کلمبیایی و ژاپنی بررسی کنید.

با تشکر از همه کسانی که برای پیشنهاد سایر کشورها و غذاهایی که دوست دارید کاوش کنید ، نوشتند. کتی نوشت:

“من عاشق مجموعه شما درباره خوردن انواع غذاهای سنتی در سراسر جهان هستم. دوست دارم در مورد غذاهای فیلیپینی اطلاعات بیشتری کسب کنم. من حدود یک سال است که در فیلیپین زندگی می کنم و عاشق غذا شدم! کدام بخش از رژیم سنتی فیلیپینی سالم است و کدام را می توان به عنوان مغذی تر تغییر داد. “


اهلی شده توسط لوین

لوین دوتیم همچنین به من کمک می کند تا درباره فرهنگ و غذاهای فیلیپینی صحبت کنم. لوین در فیلیپین متولد شد و اکنون در ایالات متحده زندگی می کند. اگرچه او در ابتدا قصد تحصیل در رشته پرستاری را داشت ، اما شیفته دوره های بیوشیمی بود و سرانجام جهت مطالعات تغذیه خود را تغییر داد. لوین اکنون مدرک کارشناسی ارشد خود را در زمینه تغذیه به پایان رسانده است و در حال حاضر در حال گذراندن کارآموزی در رژیم غذایی است ، بنابراین در نهایت به عنوان یک متخصص تغذیه / تغذیه ثبت نام می شود.

در زیر برخی از نکات برجسته گفتگوی ما آمده است. برای شنیدن مصاحبه کامل روی پخش کننده صوتی کلیک کنید.

کمی درباره شیوه آشپزی سنتی در فیلیپین بگویید.

هر غذای فیلیپینی از دو قسمت اصلی تشکیل شده است: برنج و اولامو ، که یک اصطلاح کلی برای هر چیزی است که با برنج خورده می شود. Ulam اغلب حاوی پروتئین هایی مانند گوشت خوک ، مرغ یا ماهی و سبزیجات مختلف در ملانژ است. طعم های فیلیپین معمولاً شور ، ترش و تند هستند (که باور کنید ، وقتی طعم آن را بدست آورید واقعاً خوب است).

فرهنگهای همسایه جنوب شرقی آسیا چگونه بر غذاهای فیلیپینی تأثیر گذاشته اند؟

اصلی ترین تأثیر آسیایی بر غذاهای فیلیپینی چینی است و این را می توانید در غذاهای ماکارونی ، سیب زمینی سرخ کرده و سس سویا و سس ماهی مشاهده کنید. ما نیز مانند همسایگان خود در آسیای جنوب شرقی از خمیر نارگیل و میگو استفاده می کنیم.

قدرتهای استعماری یا خارجی چگونه بر غذاهای فیلیپینی تأثیر گذاشتند؟

اسپانیایی ها گوشت شور ، محصولات لبنی و غذاهایی مانند embutido ، paella و حتی غذاهایی با منشا مکزیکی مانند tamales و chicharron را معرفی کردند. آمریکایی ها آشپزی راحت و غذاهای مورد علاقه آمریکایی مانند مرغ سرخ شده ، اسپاگتی ، پیتزا ، بستنی و کنسرو را به کشور آوردند.

سالم ترین جنبه های رژیم های سنتی فیلیپینی چیست؟

سبزیجات زیادی در غذاهای ما وجود دارد و از آنجا که ما توسط آب زیادی احاطه شده ایم ، غذاهای دریایی نیز بسیار رایج است.

رژیم های معمولی فیلیپینی از جنبه های کمتر سالم چیست؟

فیلیپینی ها دوست دارند هنگام پخت و پز از چربی خوک استفاده کنند ، بنابراین برخی غذاها چرب هستند. گاهی اوقات می تواند با همه سس های سویا و سس ماهی مورد علاقه شما شور باشد.

مسافران در فیلیپین چه غذاهایی را ممکن است در جاهای دیگر پیدا کنند؟

ما انواع غذاهای ماکارونی و کیک برنج در سراسر کشور داریم ، اما برای ماجراجویی خواران بالوتا (تخم مرغ اردک توسعه نیافته) و ماهیچه های غیرعضلانی مانند روده ، خون لخته شده ، سر مرغ ، پای مرغ ، گوش خوک وجود دارد.

آخرین فکر؟

از آنجا که غذاهای فیلیپینی در جامعه آمریکا چندان محبوب نیست ، غذاهای فیلیپینی ایالات متحده بیشتر در رستورانهای کوچک خانوادگی یافت می شود و تقریباً همیشه کاملاً معتبر هستند. از شما دعوت می کنم امتحان کنید!



دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *