تعداد مبتلایان به تب کریمه کنگو به ۵۱ نفر رسید



سرپرست تیم مدیریت بیماری های انسانی و دامی وزارت بهداشت با اشاره به اینکه تعداد مبتلایان به تب کریمه کنگو از مرز ۵۱ نفر گذشت، بر رعایت بهداشت دام برای پیشگیری از آن تاکید کرد. در صورت بروز هر بیماری

دکتر. مصاحبه بهزاد امیری با ایسنا. وی در آستانه عید سعید غدیر خم برای جلوگیری از شیوع بیماری ها بین مردم و حیوانات بر رعایت توصیه های بهداشتی تاکید کرد و گفت: مردم از خرید حیوانات زنده و قصابی خودداری کنند. خارج از نظارت شبکه بهداشت و درمان دامپزشکی و پرداخت می شود، فسخ می شود.

وی با اشاره به اینکه هر فردی که قصد ذبح دام دارد باید دام زنده را از دام های مجاز دامپزشکی خریداری کند، تصریح کرد: از سوی دیگر کشتار دام فقط در کشتارگاه ها انجام می شود و به طور کلی تحت نظارت است. ادارات دامپزشکی و هیچ گونه حیوانی را در منازل و خیابان های عمومی ذبح نکنید. زیرا این امر می تواند زمینه ساز شیوع بیماری های جدی باشد.

وی تاکید کرد: دست اندرکاران ذبح دام هنگام ذبح از وسایل حفاظتی مانند دستکش، کفش و لباس مناسب برای کشتن وسایل خود استفاده کنند. خون نیز باید تمیز ریخته شود.

امیری با تاکید بر اینکه گوشت تازه ذبح شده نباید بلافاصله مصرف شود، گفت: گوشت ذبح شده قبل از مصرف حداقل ۲۴ ساعت در یخچال با دمای ۴ درجه سانتیگراد نگهداری شود. این عمل باعث می شود که پدیده جسد باعث افزایش PH گوشت شود که در صورت وجود ویروس در گوشت باعث از بین رفتن آن می شود. البته تاکید می کنیم که جگر و سایر روده ها و احشاء حیوانی باید بعد از ۴۸ ساعت نگهداری در دمای چهار درجه سانتیگراد مصرف شود.

وی با تاکید بر اینکه به هر حال از ذبح و نخوردن دام های دارای علائم بیماری خودداری کنیم، گفت: از آنجایی که در دوره حرکت کنه هستیم، تب خونریزی دهنده کریمه کنگو موضوعی جدی است. این بیماری یک بیماری ویروسی است که از طریق نیش کنه به حیوانات منتقل می شود. آنها مایعات ویروسی را از بدن حیوان به انسان منتقل می کنند، وجود خواهد داشت و باعث بیماری می شود.

وی گفت: از ابتدای سال جاری تاکنون ۵۱ مورد تب خونریزی دهنده در کریمه کنگو شناسایی شده و سه بیمار فوت کرده اند.

در انتهای پیام