تاکوهای آووکادویی سرخ شده با استفاده از چیپس پروتئین کوئست!

دسته‌بندی نشده


ما به این تاکوهای پخته شده در آووکادو وابسته شده ایم و دلیل آن را این می دانیم که طعم چیپس های قورباغه Quest Ranch Tortilla به خوبی با آووکادو و گوجه فرنگی مطابقت دارد. ما قبلاً کمی در مورد مفهوم گشنیز و پخت وسواس داشتیم ، بنابراین این تاکوها را در منوی طعم های روشن و روشن خود ثابت نگه دارید.

دستور العمل کامل را در زیر مرور کنید

اطلاعات تغذیه

آکوادک تاکو سرخ کردنی هوا

بازده: 8 وعده اندازه سرو: 1 تاکو

کالری: 140 | پروتئین: 9 گرم | چربی: 8 گرم | کربوهیدراتهای خالص: 7 متر

کل کربوهیدرات ها: 11 گرم | قند: <1 گرم

عناصر

آکوادک تاکو سرخ کردنی هوا

  • 8 عدد نان ذرت (تورتیلا 5 اینچی کم کالری)
  • 2 عدد آووکادو بزرگ ، پوست کنده و بدون هسته
  • 2 قاشق غذاخوری آرد نارگیل
  • 1 عدد تخم مرغ ، زده شده
  • 2 قاشق غذاخوری شیر بادام
  • 2 کیسه چیپس Quest Ranch Tortilla ، خرد شده
  • 2 عدد گوجه فرنگی روما
  • onion پیاز قرمز
  • 2 قاشق غذاخوری گشنیز خرد شده
  • نمک و فلفل برای چشیدن
  • 1 عدد آهک
  • ½ فنجان کلم خرد شده
  • ⅓ فنجان سس آنچیلادا ، اختیاری

روش

  1. فر را با دمای 400 درجه فارنهایت گرم کنید و یک ورقه پخت را با کاغذ پخت یا فویل قلع آماده کنید.
  2. آووکادو را به برش های نازک برش دهید ، در هر آووکادو حدود 10 تکه.
  3. آرد نارگیل را در یک کاسه ، تخم مرغ و شیر بادام را در ظرف بعدی و چیپس خرد شده را در سس سوم بریزید.
  4. هر تکه آووکادو را با آرد نارگیل بپاشید. وقتی همه آنها پوشانده شد ، هر کدام را در مخلوط تخم مرغ و در آخر چیپس تورتیلا خیس کرده و روی یک ورقه پخت قرار دهید.
  5. سیب زمینی ها را با آووکادو حدود 8-10 دقیقه و قهوه ای طلایی بپزید.
  6. در همین حال ، گوجه فرنگی ، پیاز و گشنیز را خرد کرده و در یک کاسه با نمک لیمو و نمک و فلفل قرار دهید تا مزه دار شود.
  7. تورتیلا ها را با یک حوله کاغذی مرطوب و روی مایکروویو به مدت 15 ثانیه گرم کنید.
  8. 2-3 برش آووکادو را در تاکو قرار دهید و پیکو د گالو ، کلم و سس آنچیلادا یا سس انتخاب شده.



دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *