بیماریهای کلیوی و مزایای تغذیه ای و بیمه

دسته‌بندی نشده


رژیم غذایی برای بیماران مبتلا به بیماری کلیوی

محدودیت های غذایی بسته به مرحله بیماری کلیوی متفاوت است. به عنوان مثال ، افرادی که در مراحل اولیه بیماری مزمن کلیه قرار دارند ، محدودیت های غذایی متفاوتی نسبت به افرادی که در مراحل پایانی بیماری کلیوی یا نارسایی کلیه دارند ، دارند. کسانی که در مراحل پایانی بیماری کلیوی هستند و نیاز به دیالیز دارند نیز محدودیت های غذایی متفاوتی دارند. دیالیز روشی است که آب اضافی را حذف کرده و زباله ها را فیلتر می کند. اکثر افراد مبتلا به بیماری کلیوی انتهایی یا پایانی باید از رژیم غذایی مناسب کلیه پیروی کنند تا از تجمع برخی مواد شیمیایی یا مواد مغذی در خون جلوگیری شود. در افراد مبتلا به بیماری مزمن کلیه ، کلیه ها نمی توانند سدیم ، پتاسیم یا فسفر کافی دریافت کنند. در نتیجه ، آنها در معرض خطر بیشتری برای افزایش مقدار این مواد معدنی در خون خود هستند.

در اینجا 17 ماده غذایی است که باید هنگام رژیم غذایی کلیوی از آنها اجتناب کنید:

1- نوشیدنی های تیره

نوشیدنی های تیره علاوه بر کالری و قند موجود در نوشابه های گازدار ، دارای افزودنی هایی مانند فسفر هستند. بسیاری از تولیدکنندگان غذا و نوشیدنی برای بهبود طعم ، افزایش ماندگاری و جلوگیری از تغییر رنگ ، در حین فرآوری فسفر اضافه می کنند. بدن این فسفر اضافی را بیشتر از طبیعی ، حیوانی یا گیاهی جذب می کند

در رژیم غذایی کلیه باید از نوشیدنی های گازدار تیره خودداری کرد زیرا حاوی مکمل های فسفر هستند که بهتر جذب می شوند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *