بلغور جو دوسر سرخ شده (کدو تنبل!) – کیت غذای واقعی می خورد

دسته‌بندی نشده


این جو دوسر سرخ شده سالم بهترین راه برای به دست آوردن همه طعم های فصلی مورد علاقه شما در یک غذای دنج است. جو دوسر ، ادویه جات گرم ، کدو تنبل کنسرو شده و فقط کمی شکر قهوه ای کارامل شده این پودر جو دوسر سرخ شده را به ارزش مصرف می کند.

کدو بلغور جو دوسر سرخ شده در بشقابی با ورقه های موز و کشمش

با شروع فصل مدرسه ، من فکر می کنم همه ما به زرادخانه ای از دستور العمل های سریعتر و سالم برای خانواده نیاز داریم.

جو دوسر سرخ شده برای یک صبح شلوغ مناسب است ، زیرا می توانید یکبار آن را درست کنید ، و سپس یکی دو روز دیگر مربع ها را گرم کنید تا برای بیرون آمدن بچه ها از خانه عجله کنید. هر دو پسر من عاشق بلغور جو دوسر سرخ شده هستند ، من اضافه می کنم که خوردن با چنگال راحت تر است و برای توس کمتر از جو دوسر فرنی.

خوشبختانه ، این جو دوسر سرخ شده سالم (با کدو تنبل!) همه جعبه ها را چک می کند. هر چیزی را که میل دارید پر کنید: میوه تازه ، کره آجیل ، کشمش یا یک قطره شربت افرا برای احساس واقعی آن.

مواد لازم برای بلغور جو دوسر سرخ شده

  • جو دو سر ، نه جو دوسر یا فولاد
  • پوره کدو تنبل. مطمئن شوید که مخلوطی از پای کدو تنبل نیست که سایر مواد به آن اضافه شده است
  • تخم مرغکه به آن بافت یادآور آن کیک می دهد
  • شیر در اثر رطوبت
  • وانیل برای عمق
  • ادویه پای دارچین و کدو تنبل زیرا این ترکیب با کدو تنبل خوب است
  • نمک برای برجسته کردن طعم
  • کشمش و شکر قهوه ای فقط یک اشاره شیرینی!

مواد پخته شده بلغور جو دوسر

طرز تهیه جو دوسر سرخ شده

مانند بسیاری از شیرینی ها ، این دستور العمل از “روش نان” استفاده می کند که در آن شما مرطوب ، خشک را مخلوط کرده ، مخلوط کرده و می پزید. من دوست دارم از یک ویسک استفاده کنم تا مواد مرطوب را خیلی خوب مخلوط کرده و کمی کف کند.

هنگامی که همه چیز مخلوط شد ، آن را به سادگی در یک قالب مخصوص پخت (چرب و آغشته به پوست) بریزید و حدود 25 دقیقه یا تا سفت شود بپزید.

جو دوسر در یک کاسه و مواد مایع در یک کاسه جداگانه با همزن برقی

نکته: کمی شکر قهوه ای دیگر به آن اضافه کنید و ظرف را در پنج دقیقه آخر پخت به قفسه بالای فر ببرید تا کمی کارامل شده ترد شود. این دستور غذا خیلی شیرین نیست (بنابراین بسیار دوستانه برای بچه ها!). اما بعداً می توانید شیرینی بیشتری را با مواد افزودنی اضافه کنید یا در صورت تمایل ، کمی شکر اضافه کنید.

کدو تنبل یک رنگ نارنجی عمیق زیبا می دهد که برای میزهای صبحانه پاییزی شما مناسب است. لوازم جانبی را مرتب کنید و بگذارید هرکسی غذای خود را برای سرگرمی غذاهای گروهی آماده کند.

بلغور جو دوسر سرخ شده با کدو تنبل در یک تابه مربع با شکر قهوه ای و کشمش در کنار آن

سوالات متداول در مورد جو دوسر سرخ شده

چه نوع ظرف پختی برای پخت بلغور جو دوسر مناسب است؟

برای این دستور یک قالب مربع (8 8 8) یا قالب فلزی مناسب است. اگر از چیز بزرگتری استفاده می کنید ، جو دوسر خیلی نازک می شود و احتمالاً باید زمان پخت را تنظیم کنید. وقتی مربع ها در ضخامت بیشتری هستند بیشتر آن را دوست دارم. بافت آن دلپذیر و جویدنی است ، در داخل نرم و ملایم است.

چگونه جو دوسر سرخ شده را ذخیره کنیم؟ چقدر طول می کشد؟

من توصیه می کنم که بلغور جو دوسر را هنگام سرد شدن به صورت مربع برش دهید و در یخچال در ظرفی که هوا را بسته نگه دارید. این حداقل 3-4 روز طول می کشد. وقتی آماده سرو هستید ، کافیست آن را در مایکروویو یا توستر گرم کنید و مواد مورد علاقه خود را اضافه کنید. آسان!

سرو بلغور جو دوسر پخته با موز

تغییر دستور غذا

از هر شیری که می خواهید استفاده کنید

شیر بادام ، شیر سویا ، بادام زمینی یا هر جایگزین دیگری در اینجا عالی است.

تخم کتان را اضافه کنید تا گیاهی شود

با افزودن “تخم مرغ” به تخم کتان این دستور را گیاهخواری کنید. 1 قاشق غذاخوری کتان آسیاب شده + 3 قاشق غذاخوری آب = 1 تخم مرغ. فقط هم بزنید و بگذارید چند دقیقه بماند تا غلیظ شود ، سپس به همان روش تخم مرغ اضافه کنید.

چگونه می توان آن را بدون گلوتن تهیه کرد

مطمئن شوید که از جو دوسر بدون گلوتن معتبر استفاده می کنید. در غیر این صورت ، این دستور غذا در حال حاضر فاقد گلوتن است!

یک مربع بلغور جو دوسر کدو سرخ شده و موز در یک بشقاب با چنگال

من احترام زیادی برای دستور العمل هایی دارم که وقتی هوا سرد می شود بسیار راحت و راحت است. این با یک فنجان قهوه بخار کناری تنها چیزی است که من در صبح پاییز می خواهم!

بدیهی است که من به کسی نیاز دارم که بلغور جو دوسر بپزد ، زیرا در این سالها کارهای زیادی انجام داده ام. اگر از این دستور غذا خوشتان می آید ، بلغور جو دو سر پخته شده آناناس ، تخم مرغ تخم مرغ با بلغور جو دوسر سرخ کرده ادویه دار ، بلغور جو دوسر سرخ شده سیب یا آجیل بادام قهوه را بررسی کنید.

بلغور جو دوسر سرخ شده کامل

این جو دوسر سالم بهترین راه برای به دست آوردن طعم های دلخواه شما در یک غذای دنج است. جو دوسر ، ادویه جات گرم ، کدو تنبل کنسرو شده ، و مقدار کمی شکر قهوه ای کارامل شده ، این بلغور جو دوسر سرخ کرده را برای پاییز امسال ارزشمند می کند.

کلمه کلیدی جو دوسر ، کدو تنبل ، ادویه کدو تنبل

عناصر

  • 2 فنجان ها بلغور جو دوسر
  • 1 قاشق چایخوری پودر خمیرمایه
  • 1 قاشق چایخوری دارچین
  • 1/4 قاشق چایخوری چاشنی پای کدو تنبل
  • 1/4 قاشق چایخوری نمک کوشر
  • 1 فنجان پوره کدو تنبل
  • 1 تخم مرغ
  • 1.5 فنجان ها شیر یا جایگزین شیر
  • 1 قاشق چایخوری عصاره وانیل
  • 1/4 فنجان کشمش اختیاری
  • 1 قاشق شکر قهوهای

دستورالعمل ها

  • فر را روی 375 درجه فارنهایت گرم کنید.

  • یک تابه فلزی مربع 8 8 8 را با یک اسپری آشپزی نچسب بزنید و روی آن کاغذ روغنی بگذارید. عقب انداختن.

  • جو دوسر را روی نمک در یک کاسه متوسط ​​مخلوط کنید.

  • کدو تنبل را روی وانیل در یک کاسه بزرگ بریزید و خوب هم بزنید.

  • مواد خشک را به مرطوب اضافه کرده و هم بزنید تا یکدست شود. کشمش ها را (در صورت استفاده) تا بزنید و داخل تابه بریزید. شکر قهوه ای را روی آن بریزید.

  • به مدت 25 دقیقه یا تا زمانی که منجمد شود بپزید. قبل از برش از فر خارج کرده و بگذارید 5 تا 10 دقیقه بماند.

عکسهای Leanne Ray در Healthyish Appetite.



دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *