برای ایجاد یک کاسه “کامل” از بلغور جو دوسر: تغذیه

دسته‌بندی نشده


من دستور العمل روزانه بلغور جو دوسر را با شما به اشتراک می گذارم. قول می دهم نه تنها سالم بلکه خوشمزه است. من یک دستور بسیار ساده دارم که بسته به آنچه در انبار دارم تنظیم می کنم. تقریباً 2 قسمت جو دوسر ، 1 قسمت میوه خشک ، 1 قسمت دانه ، یک تکه روغن.

دستور العمل دقیق تر:

40 گرم جو دوسر

25 گرم میوه خشک (زردآلو ، کشمش ، خرما ، انجیر ، کرن بری …)

25 گرم آجیل و دانه ها (تخم کتان آسیاب شده ، پر کاکائو ، پپیتا ، ورقه های بادام ، گردو ، چیا …)

5 گرم روغن زیتون یا نارگیل

کمی نمک

ادویه جات ترشی جات دارچین سیلانی ، وانیل ، فلفل دلمه ای ، گلاب ، پودر کاکائو و…

آب جوش را بپوشانید (20 دقیقه برای جو دوسر قدیمی یا فوری)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *