بازار شب عید استان مرکز مشکل نخواهد داشت



ایسنا / مرکزی سرپرست سازمان جهاد کشاورزی استان مرکزی گفت: با توجه به این که در سال های قبل از تامین منابع غذایی در آستانه شب عید حواشی زیادی بود، امسال در این برنامه ویژه برنامه ریزی شده و هیچ کاری در استان مرکزی نخواهد داشت.

علی صفری دوشنبه نهم اسفندماه در مراسم افتتاح کشتارگاه مرغ شرکت زرماکیان مزرعه سبز ساوه اظهار کرد: وزارت جهاد کشاورزی در دوره جدید، اولویت هایی چون افزایش بهره وری، تامین نیازهای بازار در قالب تولید و نظارت بر بازار مصرف را در دستور کار دارد.

وی با بیان اینکه روزانه بیش از ۹ هزار تن تولید مرغ معادل ۲۳۰ تن در استان مرکزی داریم در حالی که نیاز روزانه استان به ۱۰۰ تن است، افزود: صنایع تبدیلی یکی از حلقه های زنجیره تولید است و کارخانه زرماکیان هم یکی از بخش های مهم این چرخه است. در استان مرکزی است و به زودی کلنگ ساخت یک کشتارگاه صنعتی هم در اراک خواهد شد.

گفری گفت: باید بین تولید و مصرف نوعی ترکیب ایجاد کنیم به گونه‌ای که هیچ طرفی از تولیدکنندگان تولید نمی‌کند. وزارت جهاد سازمان های تابعه و کمک به تولید و محل است و سیاست حمایتی در دستور کار

وی از ناظران بر حوزه صنایع غذایی بخصوص حوزه دامپزشکی خواست که با توجه به اهمیت سلامت غذایی، به صورت جدی و دقیق بر فرآیندهای تولید کنترل داشته باشد تا محصولی سالم و با کیفیت سر سفره مردم برود باشد.

او گفت: در استان مرکزی با توجه به اینکه مرغ مازاد به استان های مختلف حمل می شود، لازم است واحدهای کشتارگاهی افزایش یابند تا ارزش افزوده ای برای تولید کنندگان این منطقه به شهرستان های خاص ساوه باشد.

وی بیان کرد: اولویت نخست، تامین نیاز مورد نیاز استان مرکزی است و لازم است کشتارگاه زرماکیان

مدیرکل دامشکی استان مرکزی نیز گفت: کشتارگاه ها در سلامت افراد نقش مهمی دارند و هرچه بتوانیم شاخص های بهداشتی را در این مراکز ارتقاء دهیم، امنیت و سلامت محیط هم افزایش پیدا خواهد کرد.

شانقی افزود: هر کارخانه و شرکت تولیدی که در زمینه سلامت غذایی سرمایه گذاری نتایج مثبت آن را می دهد.

وی افزود: نظارت بر واحدهای تولیدی حوزه صنایع غذایی از وظایف دامپزشکی و در نهایت، باعث اطمینان بخشی به مردم برای استفاده از فراورده های تولیدی خواهد شد.

شرکت سرمایه گذار زرماکیان مزرعه سبز نیز گفت: کلیه دستگاه های این مجموعه را با کمک تجهیزات داخلی و خارجی احیا کردند و حدود سه ماه و نیم اقدام به تولید در فاز آزمایشی می شود.

سیدضرغام پورسیف با اشاره به اینکه روزانه تا ۵۰ تن کشتار مرغ زنده در این مجموعه انجام می شود، افزود: از دستگاه های نظارتی و اجرایی انتظار داریم که در بیانات رهبر معظم انقلاب مبنی بر رفع تولید و ساخت و ساز، حمایت های لازم را از این کار انجام دهیم. مجموعه انجام و ارگان های شهرستان ساوه مانند جهاد و دامپزشکی مساعدت کردند اما در برخی ادارات

وی گفت: همه الزامات مربوط به محیط زیست، دامپزشکی، بهداشتی و سایر موارد در این مجموعه رعایت شده است

این مجموعه از بهترین کشتارگاه های رده ی کشور است و در چشم اندازه ی تعیین شده ی دنبال شده از مرغ است.

پورسیف بیان کرد: مرحله بعدی راه اندازی خط دوم کشتارگاه و کسب رتبه یک کشور است و فاز سوم هم در برنام. بق برنامه های انجام شده درصدد ایجاد زنجیره تولید با پرورش مرغ مادر، جوجه ریزی، راه اندازه

وی گفت: هدف آغاز این واحد کشتارگاهی تامین نیازهای شهرستان ساوه است و پرداخت پول مرغداران.

وی بیان کرد: در مجموع، ۲۰ میلیارد تومان برای احیای این کشتارگاه، روزانه تا ۱۰۰ تن ظرف تهیه می شود. این مجموعه ۱۳۰ نفر در فاز ایجاد ایجاد کرده و در صورت راه اندازی فازهای دوم و سوم تا پایان ۱۴۰۱ و تکمیل زنجیره تولید تا هزار نفر هم امکان ایجاد وجود دارد.

انتهای پیام