افسردگی و 6 ماده مغذی برای مقابله با آن

دسته‌بندی نشده


افسردگی می تواند بر همه جنبه های زندگی شما تأثیر بگذارد-از روابط اجتماعی گرفته تا عزت نفس. گاهی اوقات ممکن است احساس گم شدن و ناتوانی کنید ، اما تنها راه موفقیت پشتکار و تلاش است.

عوارض افسردگی

با کنترل برخی جزئیات زندگی می توانید عوامل تحریک کننده افسردگی را کاهش دهید. یکی از این عوامل رژیم غذایی شما است. برخی از غذاهایی که می خورید مانند قند و کربوهیدرات ها می توانند علائم شما را بدتر کنند.

سلامت جسمی و روانی دو عاملی هستند که رشد یکی به دیگری بستگی دارد. حفظ سلامت بدن نیز سلامت روانی شما را تضمین می کند. سلامت جسمانی کاملاً به رژیم غذایی بستگی دارد.

خوشبختانه غذاهایی هستند که به طور خاص بر افسردگی تأثیر می گذارند و با مصرف آنها می توانید تا حد زیادی بیماری را کنترل کنید.در این مقاله شما با 6 ماده غذایی که در کاهش افسردگی موثر هستند آشنا می شوید.

  1. آجیل و دانه ها

روزانه یک مشت بادام ، مغزها یا دانه های چیا را به اسیدهای چرب امگا 3 خود برسانید. این اسیدهای چرب به راحتی در غشای مغز حرکت می کنند تا اتصالات عصبی را تقویت کرده و خلق و خوی شما را بهبود بخشد.

مطالعات نشان می دهد که برخی از اسیدهای چرب می توانند در کاهش افکار خودکشی و کاهش التهاب در بدن مثر باشند.

برای دریافت پاسخ های قطعی به تحقیقات بیشتری نیاز است ، اما افرادی که از رژیم غذایی غنی از امگا 3 مانند رژیم مدیترانه ای پیروی می کنند ، از سلامت کلی بهتری برخوردارند.

تغذیه مناسب خطر افسردگی ، بیماری های قلبی عروقی و مرگ زودرس را کاهش می دهد. مطالعات نشان داده است که مصرف مکمل های امگا 3 علائم اختلال افسردگی را کاهش می دهد.

افسردگی و تغذیه

  1. انواع توت ها

بلوبری ، تمشک و تمشک سرشار از آنتی اکسیدان های ضد التهابی هستند. التهاب در نهایت به سیستم گوارش و مغز آسیب می رساند و می تواند دوره های افسردگی را در کوتاه مدت افزایش دهد.

محققان اغلب اختلال افسردگی اساسی را با وجود نشانگرهای التهابی مرتبط می دانند. شرایطی که باعث التهاب مغز می شود ، مانند مولتیپل اسکلروزیس ، اغلب با میزان بالای افسردگی همراه است.

ارزش تمشک سیاه (ORAC) بیش از 19000 میکرومول در 100 گرم است. این توانایی حذف رادیکال های اکسیژن است که میزان آنتی اکسیدان ها را در غذا اندازه گیری می کند.

تمشک همچنین حاوی اسید آلژنیک و روتین است این مواد شیمیایی با رادیکال های آزاد که باعث التهاب می شوند مبارزه می کند.

توت تازه acai دارای بیشترین میزان آنتی اکسیدان با ORAC 73000 است. اگر میوه تازه پیدا نکردید ، می توانید میوه های خشک و خشک را جایگزین کنید زیرا بیشتر مواد معدنی و مواد مغذی را در خود نگه می دارند.

  1. سبزیجات سبز تیره

سبزیجات برگ دار حاوی عناصر کمیاب مانند ویتامین C ، ویتامین K ، منیزیم و روی هستند. این دسته شامل غذاهایی مانند کلم ، کاهو و اسفناج است.

منیزیم با کنترل غدد فوق کلیوی (مسئول ترشح آدرنالین و کورتیزول) خلق و خو را تنظیم می کند. این ماده در مغز از جذب بیش از حد این هورمون های استرس جلوگیری می کند ، آرامش را افزایش می دهد و تحریک پذیری را کاهش می دهد.

ویتامین C برای بهبود خلق و خو شناخته شده است و کمبود آن می تواند افسردگی و اضطراب را تشدید کند.

کمبود مواد مغذی و مواد معدنی در بدن کارایی و اتلاف انرژی را کاهش می دهد. در این حالت ، انگیزه و سرگرمی های خود را از دست می دهید ، که دو نشانه قوی افسردگی هستند.

البته شروع این علامت لزوماً به معنای افسردگی نیست ، اما در طولانی مدت ، اگر درمان نشود ، می تواند منجر به افسردگی شود. بهتر است سبزیجات را خام یا کمی دم کرده بخورید ، به این ترتیب بیشتر مواد مغذی گیاه را حفظ کرده و استفاده خواهید کرد.

  1. غلات کامل

همه غلات سرشار از سلنیوم و تریپتوفان هستند که با بهبود حافظه و خلق و خو همراه است. تریپتوفان برای تولید سروتونین (هورمونی که به شما احساس شادی می دهد) ضروری است. سروتونین هم در روده و هم در مغز وجود دارد ، به این معنی که فقدان یک محل بر هر دو تأثیر می گذارد.

محققان این ارتباط را محور روده و مغز می نامند – آنچه می خورید بر عملکرد مغز شما تأثیر می گذارد.

غلات کامل کربوهیدراتهای پیچیده هستند که سالمتر بوده و قند کمتری نسبت به کربوهیدراتهای معمولی دارند. کربوهیدرات های ساده شامل غذاهایی مانند آب نبات و بستنی است. دفعه بعد که هوس کربوهیدرات کردید ، از غلات کامل به جای شکر فرآوری شده استفاده کنید.

افسردگی و گوجه فرنگی

  1. گوجه فرنگیها

گوجه فرنگی سرشار از اسید فولیک و آنتی اکسیدانی به نام لیکوپن است. فولات ها پروتئین های جدیدی ایجاد کرده و آنها را به انرژی تجزیه می کنند که بدن می تواند از آن استفاده کند.

همچنین به تولید گلبول های قرمز کمک می کند. کمبود فویل باعث کم خونی می شود که می تواند منجر به علائم افسردگی مانند خستگی و تحریک پذیری شود.

اگر سطح لیکوپن بدن شما به طور مداوم پایین باشد ، می توانید افسرده شوید. لیکوپن موجود در گوجه فرنگی باعث ایجاد رنگ قرمز روشن می شود.

محققان دریافتند که این ماده می تواند در مبارزه با سرطان و کاهش خطر بیماری های قلبی عروقی موثر باشد. افرادی که استرس اکسیداتیو بالایی دارند می توانند از گوجه فرنگی استفاده کنند زیرا لیکوپن یک عامل ضد التهابی عالی است.

افسردگی و آووکادو

  1. آووکادو

آووکادو از جهات مختلف بسیار مفید است. این میوه سرشار از اسیدهای چرب امگا 3 ، تریپتوفان و آنتی اکسیدانی به نام لوتئین است.

لوتئین می تواند عملکرد شناختی و حافظه را بهبود بخشد و در بافت های مغزی به وفور یافت می شود. با فعال نگه داشتن ذهن ، خطر ابتلا به بیماری های دژنراتیو مغزی را کاهش می دهد.

یک مطالعه نشان داد فردی که روزانه 6 ماه آووکادو می خورد ، حافظه را به میزان قابل توجهی افزایش می دهد و قادر به حل مشکلات خواهد بود.

لوتئین همچنین با کاهش استرس روانی همراه است زیرا ممکن است تولید کورتیزول را تنظیم کند. این آنتی اکسیدان به همراه تریپتوفان و اسیدهای چرب به تقویت ذهن و بهبود روحیه کلی کمک می کند.

درمان افسردگی

رژیم غذایی کلید سلامتی است

بسیاری از مردم رژیم غذایی را برای بهبود سلامت روانی خود به دلیل کمبود اطلاعات یا غذا نادیده می گیرند.

با این حال ، رژیم غذایی سالم یکی از مهمترین کلیدها برای بهبود وضعیت بدن و روح است. دستیابی به سلامت کامل بدون کنترل و کنترل تغذیه دشوار است.

بنابراین از این پس بیشتر این غذاها را در رژیم غذایی روزانه خود بگنجانید تا بتوانید با افسردگی مبارزه کنید و تاثیرات آن را بر سلامت جسمی و روحی خود مشاهده کنید.

اولین مرکز بهداشت و درمان وی با مجوز رسمی از وزارت بهداشت و سالها تجربه در ارائه خدمات مراقبت در منزل و پرستاری ، آماده ارائه خدمات شبانه روزی به شهروندان عزیز با کادر مجرب و متخصص خود می باشد.

پرسنل مجرب در این مرکز ، مانند پرستاران ارشد ، پرستاران بیمار و پرستاران اطفال ، همواره خدمات مطابق با آخرین استانداردهای خدمات مراقبت و پرستاری را ارائه کرده اند و راحتی و ایمنی شما عزیزان را در اولویت اول قرار داده اند.

برای کسب اطلاعات بیشتر ، تنها کاری که باید انجام دهید این است که با کارشناسان این مرکز تماس بگیرید و مشاوره رایگان دریافت کنید.
هشدار! این مقاله فقط برای اهداف آموزشی است و برای استفاده از آن باید با پزشک یا متخصص خود مشورت کنید.
لطفاً به این مقاله امتیاز دهید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *