اسید فیجیک در جو دوسر شبانه؟ : تغذیه

دسته‌بندی نشده


اکثر دستور العمل های جو دوسر یک شبه فاقد اسید هستند (به عنوان مثال ، آب لیمو) ، و من را گیج می کند زیرا:

هدف از آب لیمو تجزیه اسید فیتیک است که هنوز در مایعی که جو در آن خیس شده است وجود دارد.

فیتیک اسید به مواد معدنی مهمی مانند روی و آهن متصل می شود ، بنابراین بدن شما در صورتی که هنوز در جو دوسر وجود داشته باشد از این مواد مغذی استفاده نمی کند. بنابراین ، مهم است که قبل از خوردن جو دوسر از شر اسید فیتیک خلاص شوید. (همچنین هنگام پختن باید حبوبات / حبوبات را غالباً خیس کنید).

این اطلاعات نیز فقط از طریق تحقیقات … نه برای مدت طولانی (اما من به NCBI نگاه کردم ، بنابراین نه فقط سایتهای تصادفی).

و من وبلاگ های زیادی پیدا کرده ام که می گویند ، “اوه ، ما فراموش کردیم بگوییم شما باید آب لیمو یا سرکه سیب را اضافه کنید!”. به دلایل فوق. اما هیچکدام از سایتهای دستور غذا در واقع چنین چیزی را بیان نکرده اند ؟؟ شاید این فقط یکی از موارد عقل سلیمی باشد که مردم نیازی به اشاره به آن ندارند؟

من یک شبه PB و جو موز یک شبه درست کردم و یک تکه آب لیمو به آن اضافه کردم. اگر تعجب می کردید ، من واقعاً نمی توانستم آب لیمو را بچشم ، اما در عین حال می فهمم که چقدر باید (به نسبت جو دوسر) اضافه شود تا اسید فیتیک کافی تجزیه شود.

به هر حال ، اگر در این مورد اشتباه کردم ، به من اطلاع دهید!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *