استراتژی های تغذیه ای برای پیری سالم

دسته‌بندی نشده


انتخاب غذای سالم

در طول قرن گذشته ، امید به زندگی بشر به طور چشمگیری تغییر کرده است. در اوایل 20هزار میانگین امید به زندگی زنان و مردان در ایالات متحده 50 سال بود. 2021 میانگین امید به زندگی حدود 77 سال است (1)به این روند افزایش امید به زندگی تا سال 2125 پیش بینی می شود. به طور متوسط ​​تا 85 سال رشد خواهد کرد. توجه به این نکته ضروری است که این تغییر در درجه اول به دلیل کاهش نرخ عوارض اولیه به جای طولانی شدن طولانی مدت است. در نتیجه ، بسیاری از افراد بیشتر زمانی عمر می کنند که بتوان آنها را به عنوان “مسن” طبقه بندی کرد. امروزه 13 درصد از جمعیت ایالات متحده بالای 65 سال سن دارند ، در حالی که در سال 1900 4 درصد بود. (2)به بنابراین بحث در مورد تأثیرات پیری بر فیزیولوژی و متابولیسم به منظور ارتقاء سیاست ها و شیوه های بهداشت عمومی که به نفع افراد مسن است ، مهم است.

تغذیه خوب بدون توجه به سن فرد ضروری است زیرا می تواند از بیماری هایی مانند پوکی استخوان ، فشار خون بالا ، بیماری های قلبی ، دیابت نوع 2 و برخی سرطان ها جلوگیری کند. با این حال ، تغذیه خوب ممکن است برای افراد مسن به دلیل تغییر در مصرف انرژی و مصرف انرژی با افزایش سن اهمیت بیشتری پیدا کند. عدم تعادل انرژی می تواند توسط عوامل مختلفی مانند کاهش گرسنگی و افزایش سیری ایجاد شود. (3)، تغییرات قند خون (4)، اختلالات هورمونی (5)، تغییر در طعم و بو (6)، کاهش تنوع غذایی (7) و عوامل پزشکی و اجتماعی (8)به علاوه بر این ، با افزایش سن ، محققان همچنین متوجه شده اند که بدن استراحت می کند(9) و مقدار انرژی مورد استفاده برای هضم ، جذب و مصرف غذا(10)به به طور کلی ، این تغییرات متابولیسم که با افزایش سن اتفاق می افتد ، نیازمند استراتژی های تغذیه ای م effectiveثری است تا به افراد مسن کمک کند تا با افزایش سن سالم بمانند.

استراتژی های تغذیه ای که به افراد مسن کمک می کند تا با افزایش سن سالم بمانند

  • شامل گروه های غذایی که مواد مغذی بدون کالری اضافی را تامین می کنند ، مانند میوه ها و سبزیجات (انواع و رنگ های مختلف) ، غلات کامل (مانند بلغور جو دوسر ، نان سبوس دار و برنج قهوه ای) ، محصولات لبنی کم چرب یا کم چرب غنی شده با ویتامین D. و کلسیم (مانند شیر ، ماست ، شیر آجیل) ، منابع پروتئین بدون چربی (مانند غذاهای دریایی ، گوشت بدون چربی ، مرغ و تخم مرغ) و چربی های سالم (مانند گردو ، بادام ، آووکادو) عمر را افزایش می دهند.
  • کالری و غذاهای کم مغذی (مانند غذاهای پر کالری اما کم مواد مغذی مانند چیپس ، دسر ، شیرینی ، نوشابه و الکل) را کاهش دهید.
  • چربی های اشباع و ترانس (مانند محصولات حیوانی ، مارگارین ، غذاهای سرخ شده و فرآوری شده) را کاهش دهید.
  • مایعات کافی برای اطمینان از هیدراتاسیون مناسب و جلوگیری از کم آبی بدن بنوشید. افزایش سن و داروهای خاص می تواند بر تشنگی تأثیر بگذارد. افراد مسن باید روزانه دو تا سه لیتر مایعات (در بهترین حالت) آب ، چای گیاهی ، آبگوشت یا غذاهای مایع مانند کوکتل و سوپ مصرف کنند.
  • بر اساس دستورالعمل های ACSM فعالیت بدنی خود را حفظ کنید تا با کاهش خطر زمین خوردن ، شکستگی ، بیماری عروق کرونر قلب ، فشار خون بالا ، برخی سرطان ها و دیابت ، اثرات مثبت پیری سالم را افزایش دهید.(11)به

نویسندگان: Rohit Ramadoss ، MS ؛ Stella L. Volpe ، PhD ، RDN ، FACSM ، ACSM-CEP ، موسسه پلی تکنیک ویرجینیا و دانشگاه ایالتی

پیوندها

  1. CMS – امید به زندگی (10 مارس 2021).
  2. 2017 مشخصات افراد مسن آمریکایی Advancingstates.org.
  3. شواهدی از بی اشتهایی پیری: گذر از دستگاه گوارش و گرسنگی در سالمندان سالم در مقایسه با جوانان | مجله آمریکایی فیزیولوژی-تنظیمی ، فیزیولوژی یکپارچه و مقایسه ای.
  4. Campfield، LA، Smith، FJ، Rosenbaum، M.، & Hirsch، J. (1996). خوردن انسان: شواهدی برای مبانی فیزیولوژیکی با استفاده از پارادایم اصلاح شده علوم اعصاب و بررسی رفتارهای بیولوژیکی ، 20 (1) ، 133-137.
  5. راث ، جی اس (1979). عملکرد هورمونی در دوران پیری: تغییرات و مکانیسم ها مکانیسم های پیری و توسعه ، 9 (5) ، 497-514.
  6. Doty، RL، Shaman، P.، Applebaum، SL، Giberson، R.، Siksorski، L.، & Rosenberg، L. (1984). توانایی تشخیص بو: با افزایش سن تغییر می کند. ساینس ، 226 (4681) ، 1441-1443.
  7. Mt، F.، & Kj، S. (1985). شرح عادات مصرف با روشهای تکرار غذا: غذاهای اصلی و غذاهای مختلف در رژیم غذایی افراد مسن آمریکایی. مجله انجمن تغذیه شناسان آمریکا ، 85 (12) ، 1570-1576.
  8. De Castro، JM، and de Castro، ES (1989). شیوه های خودجوش غذا خوردن افراد: تأثیر حضور دیگران مجله تغذیه بالینی آمریکا ، 50 (2) ، 237-247.
  9. فوکاگاوا ، NK ، Bandini ، LG ، & Young ، JB (1990). تاثیر سن بر ترکیب بدن و متابولیسم در حالت استراحت مجله آمریکایی فیزیولوژی -غدد درون ریز و متابولیسم ، 259 (2) ، E233 – E238.
  10. اثرات حرارتی تغذیه بر تعادل انرژی مردان مسن – خلاصه – سالنامه تغذیه و متابولیسم 1983 ، جلد. 27 ، نه 1 – انتشارات کارگر.
  11. گزارش علمی sveikata.gov.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *