بیمارستان عفونی امام خمینی (ره) با اشاره به روند پیشرفت حوادث در کشور، با انتقاد از عصرار برای آموزش حضور در مدارس و دانشگاهها با وجود سویه بسیار مسری امیکرون، گفت: چوب این موضوع را می خورد و باز هم می خواهد خورد. . اما، نمیدانم چرا در این زمینه مسئولین کوتاه نمیآیند.
دکتر حمید عمادی کوچک در گفتوگو با ایسنا، با اشاره به اینکه جهش امیکرون ویروس کووید ۱۹ شدید و نگران کننده نیست، گفت: به آن اندازه که درگیری شدید و مرگ و میر در جهش دلتا رخ داد، در این جهش جدید نگران نداریم; اما برخی از افراد حالات بیماری شدید را تجربه میکنند که این گروه کسانی هستند که واکسن دریافت میکنند در واقع تختی و مرگ و میر و اکسنزدهها در شکل ظاهری به وضوح ۹۰ درصد از سایرین.
او تاکید کرد: این موضوع نشان دهنده اهمیت تزریق واکسن است. زیرا کسانی که واکسیناسیون دارند حالات کشنده و بیماری خطرناک کووید ۱۹ را تجربه نمیکنند. بر این اساس بیشتر بررسی کنید ما هم به شکل سرپایی درمان میشوند و کار به بستری نمیرسد.
وی افزود: در سوش دلتا معمول مدت قرنطینه بیماری را دو هفته اعلام میکردیم. ولی چون بیماری امیکرون نسبتا خفیفتری است بر اساس مقالات موجود ما هم قرنطینه پنج روزه را پیشنهاد می کنیم که پس از این مدت فرد ناقل ویروسی نباشد، اما برخی از موارد هم به شکل استثنا ممکن است که لازم باشد قرنطینه بیش از ۵ روز در نظر گرفته شود. شود.
او درباره پیش بینی شرایط در روزهای آتی، تاکید کرد: در مورد پیش بینی کار اشتباهی، اما فکر می کنم با توجه به این که آمار روزانه در حال افزایش است و در مراحل بالاتری قرار داریم، تا حدود دو هفته آینده به قله پیک ششم. میرسیم.
این متخصص بیماریهای عفونی، ادامه داد: بیماران بستریهای فعلی در بیمارستان امام خمینی (ره) حدو در حالی که در پیک پنجم با سویه دلتا به ۵۰۰ تختی هم میرسید. این نشان میدهد که پذیرش بیمار وجود دارد، اما باید بدانیم که کادر درمان هم خستهشدهاند.
وی درباره میزان آمادگی بیمارستان امام خمینی (ره) اظهار کرد: تختهای ICU یک مقدار فقط کافی است که آن را به دلیل این امر نشان نمی دهد، اما همچنان به نتیجه نرسیده است که این بخش ها را در اختیار قرار می دهند. در مجموع در حوزه دارو، تجهیزات و تجهیزات فعلا جدی وجود ندارد.
عمادی با انتقاد از بازگشایی حضور مدارس، گفت: این کار اشتباهی است که مسئولین وزارت آموزش و پرورش و وزارت علوم عصر بر حضور کلاسها و امتحان ها دارند; ما چوب این موضوع را خوردیم و باز هم فهمیدم. اما، نمیدانم چرا در این زمینه مسئولین کوتاه نمیآیند.
او با تاکید بر اجرای و تکمیل واکسیناسیون، ادامه داد: تزریق واکسن به خانمهای باردار بسیار مهم است زیرا ایمونوگلوبولین از طریق جفت به کودکی که به دنیا میآید، میرسد و ایمنی نسبی برای ایجاد نوزاد می شود. بیش از یک سال است که واکسیناسیون با انواع واکسنها در حال انجام است و اگر درار بود در منطقه واکسن بر جنین اثرگذار حتما سر و صدای زیادی برپا میشد. واکسیناسیون کوید ۱۹ مشکل بر مادران باردار تاثیر منفی ندارد. سوش امیکرون به نسبت سایر جهش ها بچه ها را بیشتر درگیر می کند و باید حتماً کاری کنیم تا با کودکانی که هنوز واجد شرایط تزریق واکسن با کاهش مصرف هستند. یکی از کاربردهای مناسب تزریق واکسن به مادران باردار است.
انتهای پیام