آیا همه PUFA ها برابر هستند؟ آیا PUFA از منابع سالم مانند ماهی یا آجیل باید بهتر از PUFA از روغن گیاهی باشد؟ : تغذیه

دسته‌بندی نشده


خیر ، همه اسیدهای چرب اشباع نشده یکسان ایجاد نمی شوند. هر اسید چرب ویژگی های خاص خود را دارد. طبقه بندی آنها به اشباع ، غیر اشباع و چند غیر اشباع پردازش نشده است و به طرز وحشتناکی معنی دار نمی شود.

همین امر در مورد سایر طبقه بندی ها نیز صادق است … اسیدهای چرب اشباع نیز با یکدیگر تفاوت دارند. به عنوان مثال ، بر اساس طول زنجیر.

بسته به موقعیت اولین نقطه اشباع نشده از انتهای زنجیره ، اسیدهای چرب اشباع نشده بسیار متفاوت است. اگر از انتها در قسمت سوم کربن باشد ، “امگا 3” نامیده می شود. اگر در ششمین اتم کربن باشد ، “امگا 6” است. در رتبه نهم ، این امگا 9 است (اگرچه معمولاً یک اسید چرب اشباع نشده است). برخی دیگر مانند امگا 7 وجود دارد. تعداد پیوندهای دوگانه نیز می تواند متفاوت باشد. این اسیدهای چرب ، مانند آنالوگ های اشباع شده ، از نظر طول زنجیره متفاوت هستند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *