آیا می توان “ناسالم” غذا را با هم مقایسه کرد؟ : تغذیه

دسته‌بندی نشده


من نمی دانم آیا روشهای عینی برای مقایسه ناسالم بودن غذا وجود دارد؟ به عنوان مثال ، یک غذا دارای چربی بیش از حد و غذای دیگر دارای نمک یا شکر بیش از حد است. هر دو برای سلامتی شما مضر هستند ، اما بدتر چیست؟

یا خوردن بیش از حد گوشت قرمز و شمشیر ماهی زیاد (که جیوه بالایی دارد) را مقایسه کنید. من فکر می کنم مردم هر روز تصمیمات زیادی می گیرند و سعی می کنند غذای خوب با قیمت مناسب بیابند ، اما خواندن مواد تشکیل دهنده (بیشتر چیزها تا 50 ماده تشکیل دهنده است) و اطلاعات زیاد در مورد چیزهای سالم و غیر ممکن مورد گیجی قرار می گیرند. به خوب است اگر راهی وجود دارد که مثلاً ناسالم بودن یک آب نبات ، که دارای شربت ذرت فروکتوز بالا است ، را با مقدار دیگری از قند مقایسه کنید. در این صورت انتخاب یک گزینه کمتر ناسالم آسان تر خواهد بود ، به ویژه با بودجه ای که گزینه های آن به ندرت بسیار خوب است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *