آیا فلفل دلمه ای برای شما مناسب است؟ 4 دلیل برای خوردن بیشتر

دسته‌بندی نشده


فلفل تند ترد ، ترد و ملایم شیرین است.

آنها برای تولید کربوهیدراتهای کم محبوب هستند و می توانید آنها را در تمام طول سال در خواربارفروشی محلی خود بیابید (اگرچه در فصل تابستان و پاییز فصل خوبی دارند!). اما آیا فلفل دلمه ای برای شما مناسب است؟ آره!

بیایید نگاهی به برخی از فواید فلفل دلمه ای برای سلامتی و چگونگی طبخ آن با ارائه دستور العمل های خوشمزه و کم کربوهیدرات داشته باشیم.

فلفل کم کالری و کربوهیدرات دارد

فلفل قرمز و زرد را روی یک ورقه پخت تفت دهید

یک فلفل کامل بزرگ تنها 43 کالری و 10 گرم کربوهیدرات دارد که احتمالاً برای کسانی که می خواهند وزن خود را کاهش دهند خوش آمدید.

بنابراین ، آیا فلفل شما را مجبور به افزایش وزن می کند؟ به احتمال زیاد … نه!

بهتر است در رژیم غذایی خود به دنبال عوامل دیگر باشید.

هرگونه غذای اضافی می تواند وزن خود را افزایش دهد ، اما احتمال خوردن بیش از سه عدد فلفل دلمه ای نادر است (129 کیلو کالری) ، که بخشی معمولی از چیپس سیب زمینی است.

و وقتی نوبت به تنقلات پنیری مانند چیپس می رسد ، احتمالاً بیش از یک وعده غذا می خورید.

فلفل سرشار از مواد مغذی است

اشتباه نکنید – فلفل می تواند کالری کمی داشته باشد ، اما سرشار از مواد مغذی است.

آنها حاوی ویتامین A ، C ، B6 و اسید فولیک و همچنین پتاسیم و آهن هستند. بنابراین فلفل دلمه ای سالم ترین است؟

به گفته بریتانی کرامپ ، MPH ، RD Savor Nutrition ، “در مورد مواد مغذی ، رنگ فلفل شما تحت تأثیر قرار می گیرد.”

فلفل سبز را قبل از قرمز شدن می چینند. فلفل سبز در حال حاضر حاوی 150 of از نیاز روزانه توصیه شده به ویتامین C است.

فلفل قرمز می تواند 350 درصد از نیازهای روزانه توصیه شده شما را تامین کند.

کمی عمیق تر برویم:

  • میزان مجاز روزانه ویتامین C برای زنان 75 میلی گرم در روز است.
  • برای مردان – 90 میلی گرم در روز.
  • فلفل های بزرگ هر نوع حاوی 128 میلی گرم ویتامین C هستند. بنابراین این 171 of از RFID برای زنان و 142 for برای مردان است.

کرامپ می گوید: فلفل قرمز ، زرد و نارنجی بیشتر از فلفل سبز نارس حاوی لیکوپن و کاروتنوئید است.

کاروتنوئیدها ترکیباتی شبیه آنتی اکسیدان های گیاهی هستند که می توانند از سلول های شما در برابر آسیب اکسیداتیو محافظت کنند.

فلفل دلمه ای منبع خوبی از فیبر است

فلفل دلمه قرمز تازه روی تخته چوبی

فلفل دلمه ای در مقایسه با میزان کالری که به رژیم غذایی شما اضافه می کند ، سرشار از فیبر است.

اگر مقدار زیادی فلفل کامل بخورید ، 3.5 گرم فیبر دریافت خواهید کرد که به ترتیب 14 و 9 درصد از میزان توصیه شده روزانه برای زنان و مردان است.

خوردن فیبر کافی به ویژه برای کاهش وزن و بهبود رفاه عمومی مهم است ، زیرا به شما کمک می کند تا مدت بیشتری احساس سیری کنید و به طور منظم از یبوست جلوگیری می کند.

فلفل دلمه ای لطیف است و خوردن آن آسان است

چرا فلفل را بر بقیه ترجیح می دهیم؟

کرامپ توضیح می دهد: “اگر می خواهید از فلفل تند اجتناب کنید ، فلفل تند نرم است و انتخاب خوبی است. برای کسانی که سوزش معده دارند ، فلفل دلمه ای جایگزین مناسبی برای فلفل تند است که می تواند سوزش سر دل را بدتر کند. “

برخلاف فلفل چیلی ، فلفل تند حاوی کپسایسین نیست ، ماده ای که باعث سوختن فلفل می شود.

3 روش آسان برای پختن فلفل

فلفل دلمه ای

اکنون که این سال مطرح می شود ، “آیا فلفل دلمه ای برای شما مناسب است؟ پاسخ داده شد ، بیایید در مورد نحوه طبخ با آنها بحث کنیم.

بدون شک ، شما می توانید از فلفل دلمه ای تازه و خرد شده به چوب میان وعده لذت ببرید ، اما چرا در آشپزخانه کمی خلاقانه عمل نکنید؟

1. فلفل دلمه ای پر یا پر شده

فلفل دلمه ای پر شده می تواند راهی عالی برای استفاده مجدد از غذای باقی مانده باشد. یک حفره فلفل توخالی برای پر کردن با گوشت چرخ کرده ، تخم مرغ ، پنیر ، لوبیا ، برنج یا سایر سبزیجات پخته شده.

البته می توانید همین مواد را روی فلفل های خرد شده بریزید و سرخ کنید.

خلاق باشید – همه چیز بستگی به این دارد که چگونه می خواهید فلفل ها را برش دهید. چند دستور العمل برای الهام:

2. فلفل کبابی یا سرخ شده

شکر فلفل دلمه ای را کارامل کنید تا به سبزیجات شما طعم بیشتری ببخشد. شما می توانید این را در کوره (دودی) یا در فر (سوخته) به دست آورید.

  • برای سرخ کردن فلفل های تند ، آنها را به چهار قسمت بریزید ، با یک اسپری آشپزی نچسب پهن کرده و آنها را مستقیماً روی گریل به مدت 5-10 دقیقه قرار دهید.
  • برای سرخ کردن فلفل های تند ، آنها را به چهار قسمت بریزید ، یک اسپری آشپزی نچسب بزنید ، مزه دار کنید و در دمای 450 درجه فارنهایت به مدت 15-20 دقیقه سرخ کنید.

از آن لذت ببرید ، یا از فلفل پخته به عنوان عنصر در ظرف دیگری استفاده کنید ، برای مثال:

3. فلفل دلمه ای سرخ شده

بیایید با آن روبرو شویم – فلفل تند بسیار مهم است تا هر غذای گوشتی و سبزیجات زیبا و حتی خوشمزه تر به نظر برسد.

آنها قرمز ، زرد یا نارنجی را به دریاهای سبز و قهوه ای اضافه می کنند.

سیب زمینی سرخ کرده مخلوط یک شام سبک و سالم است:

به دنبال اطلاعات بیشتر در مورد تغذیه هستید؟ به BODNutrition.com بروید و نحوه تغذیه سالم را با دو برنامه تغذیه ، 2B Mindset و Portion Fix بیاموزید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *