آیا غذاهای کاملاً سرد با نشاسته مقاوم (مانند سیب زمینی شیرین ، جو دوسر) کالری کمتری دارند؟ : تغذیه

دسته‌بندی نشده


در مورد نشاسته های مقاوم کمی گیج شده ام. من می دانم که نشاسته مقاوم کالری کمتری نسبت به نشاسته معمولی دارد و می دانم که نشاسته مقاوم هنگامی ایجاد می شود که غذا جوشانده شود و سپس کاملاً سرد شود (همچنین زمانی که کاملاً خام است؟). بنابراین اگر یک سیب زمینی شیرین آب پز دارید که سرد شده است ، آیا کالری کمتری نسبت به آب پز تازه و داغ دارد؟

فکر می کنم آن را یک بار اینجا در نظرات خواندم ، اما کمی مبهم هستم که چگونه کار می کند. وقتی در گوگل جستجو می کنم ، اساساً به من می گوید نشاسته مقاوم کالری کمتری دارد ، اما در مورد آنچه در واقع در مورد مقدار کالری مواد غذایی در این فرآیند اتفاق می افتد ، چندان اهمیتی ندارد.

همچنین ، وقتی من اینجا هستم ، “کاملاً خنک” چقدر خوب است؟ دمای اتاق؟ سرد یخچال؟

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *