آجیل منبع عالی تغذیه است. آیا برشته کردن هرگونه خاصیت تغذیه ای یا در دسترس بودن را کاهش می دهد یا بهبود می بخشد؟ : تغذیه

دسته‌بندی نشده


آجیل راهی عالی برای دریافت مقدار زیادی تغذیه عالی است. به ویژه بادام هندی ، بادام ، گردو و آجیل برزیلی. آنها سرشار از مواد معدنی هستند ، به ویژه منیزیم ، پتاسیم و در مورد آجیل برزیل ، سلنیوم. آنها همچنین سرشار از پروتئین ، چربی های سالم و فیبر هستند.

کباب روشن یا تیره چه تاثیری بر مشخصات تغذیه ای یا فراهمی زیستی این آجیل ها دارد؟

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *